Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Facebook

Keresse fel  Facebook oldalunkat is!

 

Még több információ, fénykép, videó!

 Nyereményjáték!

 

 

Látogató számláló
0
0
9
8
1
4
7

GARANCIA

Garanciális probléma esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet, majdk küldje vissza az órát címünkre:


AK-EU KER Kft.

2856 Szákszend

Móra Ferenc utca 18.

Óra típusa
Vásárló neve
A vásrlás időpontja
A hiba leírása

Jótállási jegyeinket a Ptk. 306-308§, valamint a 151/2003. (IX.22) kormányrendelet alapján szerkesztjük.

A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.

 

A jótállási jegyről:

Jótállási igényét csak a jótállási jeggyel tudja érvényesíteni. Ezért kérjük, hogy  a jótállás időtartamáig őrizze meg. Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen utólagos javítás, törlés, átírás a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

 

A fogyasztót a jótállás alapján megillető jogok:

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli elállás esetén az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

A jótállási és javítási határidők:

 • A jótállás időtartama 12 hónap teljes körű és 24 hónap vagy 36 hónap az óraszerkezetre. Ezen időpont a termék kézhezvételének napjával kezdődik.

 • A termék javítása esetén a jótállás meghosszabbodik a javítási igény bejelentésének időpontja és a termék visszaadásának időpontja közti idővel. Kivéve, ha a szerviz garanciális hibát nem talált.

 • Az óraszerkezet cseréje esetén a jótállás időtartama a szerkezet tekintetében újra kezdődik.

 • Ha az észlelt hibát a vevő nem jelzi időben, az ebből adódó károkért a forgalmazó nem vállal felelősséget.

 • A forgalmazó a javítást vagy cserét a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése szerint törekszik 15 napon belül elvégezni. Ez az idő külföldi javíttatás esetén 3-4 hétre is módosulhat. A forgalmazó folyamatosan tájékoztatja a vásárlót a javítás vagy csere aktuális állapotáról.

 

A jótállási felelősséget kizáró feltételek:

 • Nem rendeltetésszerű használat, erőszakos külső behatás (törés, repedés stb.)

 • Illetéktelen személy által végzett beavatkozás, javítás.

 • Természetes elhasználódás.

 • A jótállás az elemre nem vonatkozik.

 

A javításról:

 • A javításhoz csak új alkatrész használható fel.

 • A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt termékekhez képest nem csökkenhet.

 • Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem garanciális, a javítás költségei a vevőt terhelik.

 • A javításhoz a terméket lehetőleg minden eredeti tartozékával (díszdoboz, eredeti szíj, stb.) kérjük visszaküldeni, vagy a szervizbe bevinni.

 

A javítás helyéről:

Magyarországon az óra visszaküldésével a forgalmazónak a jótállási jeggyel együtt!

Külföldön a nemzetközi garanciakártya bemutatásával. Bővebb információ és a hivatalos szervizek listája a gyártók honlapján vagy a garanciakártyán található.

A termék oda-visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni.

Webáruház készítés