Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Facebook

Keresse fel  Facebook oldalunkat is!

 

Még több információ, fénykép, videó!

 Nyereményjáték!

 

 

Látogató számláló
0
0
9
8
1
4
7

Wenger

 

 

A vállalalt profilja: Karórák, bicskák, outdoor termékek gyártása

A vállalat székhelye: Delémont-Svájc

Hivatalos honlap: www.wenger.ch

 

3 év garancia minden Wenger órára!

A Wenger az egyik legjobb ár-érték arányú svájci karóra márka a piacon. 

A Wenger 1893 óta készíti kiváló minőségű, világhírű svájci bicskáit. A cég több mint 100 éves tapasztalatát felhasználva 1997-óta gyárt karórákat is.

Minden Wenger karóra "Swiss made" termék:

 

  • svájci Eta vagy Ronda óraszerkezetet
  • svájci összeszerelés
  • svájci minőségellenőrzés


Azoknak akik gyakran járnak kaland túrákra (bringa, rafting, hegymászás, ejtőernyő, siklórepülés stb), olyan környezetbe ahol egy karóra komoly igénybevételnek lehet kitéve, de kedvenc időmérőjüktől egy pillanatig sem szeretnek megválni, külön ilyen célra pedig nem vesznek másik órát, a Wenger ideális megoldásokat kínál. A híres Svájci bicska gyártója, óráinak tervezésénél a minőség, stílus és funkcionalitás szempontokat együttesen figyelembevéve végzi a fejlesztéseket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy időmérőik a legkomolyabb katonai felhasználásra szánt standardoknak is megfelelnek. A Wenger óráknak kötelezően a következő szempontoknak kell megfelelnie és egyenletes megbízható járást nyújtania : extrém alacsony hőmérséklet, extrém tartósan magas páratartalom, ütésállóság, antimágnesesség, hirtelen magasság változások.

Amióta a svájci Raid kommandó egység tagjai is hivatalos időmérőként a Wenger óráit hordják, bebizonyosodott, hogy rosszab és megterhelőbb valós környezetben és körülmények között végzett tartós tesztelést nehéz lenne megteremteni az órák számára. Nincs szükség szimulált környezeti hatásokra labor körülmények között, az eredmények önmagukért beszélnek.

Webáruház készítés